حمیدرضا بیانی

تاریخ اسلام پر است از خیانت بزرگانش به اسلام

حمیدرضا بیانی

تاریخ اسلام پر است از خیانت بزرگانش به اسلام

حمیدرضا بیانی

هر یک از ما از غیب الغیوب حرکت کردیم
از اصلاب عبور کردیم
بدون اختیار و خواست خودمان در اینجا به هم بر خوردیم
از اینجا هم به غیب الغیوب می رویم
ممکن است بعد از این هم یکدیگر را نبینیم

اکثریت ملاک نیست چون نمی‌دانند

يكشنبه, ۲۰ تیر ۱۳۸۹، ۰۴:۳۱ ب.ظ

برخی از اساتید می‌گویند: در جامعه‌شناسی امروز ثابت شده است که رأی اکثریت ملاک نیست چون نمی‌دانند و به آیات قرآن کریم نیز استناد می‌کنند و مدعی‌اند که فقط نخبگان می‌دانند، پس طرفداری اکثریت مردم از نظام نیز ملاک نمی‌باشد!

جالب است این دسته از به اصطلاح اساتید که تا دیروز اجازه نمی‌دادند دانشجو در مباحث خود از آیات قرآن کریم و احادیث بهره‌مند شده و به آنها استناد نماید و با تمسخر می‌گفتند: «در دانشگاه فقط حرف علمی بزنید‌«، امروز برای القای سخنان غیر علمی خود، با تفسیر به رأی، به قرآن کریم متوسل شده و از آن سوء استفاده می‌کنند‌ (؟1). لذا مبحث را باید از دو منظر مورد بحث قرار داد: اول: غرض آن دسته از به اصطلاح اساتید در ارائه‌ی چنین مباحثی با این نتیجه‌گیری عجیب. دوم – بحث علمی.

و اما راجع به غرض در ارائه‌ی اینگونه مباحث و تفسیر به رأی آیات قرآن کریم:

الف – البته استکبار جهانی نه تنها از این سخن ناراضی نیست، بلکه خود سفارش دهنده و مشوق آن است. آنان تا وقتی اکثریت را مؤید خود می‌دیدند، شعار دمکراسی داده و مدعی بودند که «حق با اکثریت است»! اما امروز که شاهد بیداری و هوشیاری ملت‌ها و تنفر از سیاست‌ها و روش‌های خود می‌باشند، مدعی می‌شوند که «اکثریت نمی‌دانند و نخبگان می‌دانند» و لابد آن نخبگان نیز خودشان هستند! در هر کجای عالم که دولت‌ها وابسته به آمریکا بوده و ملت‌ها در خواب غفلت باشند، دمکراسی یک اصل بوده و برقرار است و در هر کجا که یا دولت‌ها مخالف باشند و یا اکثریت با دولت خود نیز بر علیه آمریکا مخالف باشند، اکثریت ملاک نیست، چون نمی‌دانند!

ب – البته جای دارد از این اذهان و قلوب مریض بپرسیم که آیا این نظریه در همین سه دهه‌ و به ویژه چند سال اخیر ابداع شده، یا از ابتدا چنین بوده است؟ آیا دوم خردادی‌ها قشر نادانی بودند، یا اکثریت جامع کشور را تشکیل داده و رأیشان به حکم اکثریت محترم و لازم الاتباع بود؟ مگر همین‌ها نبودند که پس از دوم خرداد با سوء استفاده از اعتماد مردم به یک روحانی که مدعی بود اسلام و قانون اساسی را قبول دارد، شعار می‌دادند: «اگر مردم می‌توانند با این اکثریت رئیس جمهور انتخاب کنند، پس دیگر رهبر نمی‌خواهند؟‍!» - به راستی اگر در اغتشاشات اخیر شاهد خیل کثیری از مردم بودند و در 9 دی قضیه بالعکس می‌شد، باز هم چنین نظریاتی می‌دادند؟ یا همین که دیدند مردم آنها را نمی‌خواهند به فکر این افتادند که «اکثریت نمی دانند» و به یاد آیات قرآن کریم نیز افتادند.

پ – چطور شد که مخالفین اسلام، نظام، ولایت و مردم، که هر یک به تنهایی خود را «مردم» می‌خوانند و تا هزار یا دو هزار نفر طرفدار می‌بینند، در همه جا جار می‌زنند که «مردم چنین می‌خواهند و مردم چنان نمی‌خواهند»، وقتی حضور یک‌پارچه ده‌ها میلیون جمعیت بر علیه خود را می‌بینند، به یادشان می‌افتد که «اکثریت مردم نمی‌دانند»؟!

به طور کل راجع به قصد و غرض آنان از طرح اینگونه مباحث و استناد به قرآن کریم با تفسیر به رأی آیات آن، فقط یک جمله می‌توان گفت، که البته آن نیز از آیات قرآن کریم است – اگر قرآن را باور دارند:

« فی‏ قُلُوبِهِمْ مَرَضٌ فَزادَهُمُ اللَّهُ مَرَضاً وَ لَهُمْ عَذابٌ أَلیمٌ بِما کانُوا یَکْذِبُونَ» (البقره - 10)

ترجمه: در دل‌هاى آنان یک نوع بیمارى است که خداوند بر بیمارى آنان افزوده و به خاطر دروغ‌هایى که می‌گفتند، عذاب دردناکى در انتظار آنهاست.

‏و اما راجع به بحث علمی:

الف – نظریه‌ی «اکثریت ملاک نیست چون نمی‌دانند» و استناد آن به آیه‌ا‌ی تفسیر به رأی شده از قرآن کریم، قبل از آن که کمترین و کوچک‌ترین خدشه‌ای به «مردم سالاری دینی» این نظام اسلامی وارد نماید، تمامی زیر ساخت‌های اندیشه‌های مبتنی بر «لیبرال دمکراسی» غرب را ویران می‌سازد.

ب – در مورد آیه‌ی کریمه «‌وَ لکِنَّ أَکْثَرَ النَّاسِ لا یَعْلَمُونَ» باید به نکات ذیل توجه نمود:

ب/1- جمله‌ی «وَ لکِنَّ أَکْثَرَ النَّاسِ لا یَعْلَمُونَ – ولی بیشتر انسان‌ها نمی‌دانند»، یک قاعده‌ی کلی است که ظاهر آن می‌تواند به هر موضوعی صدق داشته باشد. چرا که نه تنها همه‌ی مردم، همه چیز را نمی‌دانند، بلکه هر عالمی نیز همه چیز را نمی‌داند و اساساً صاحبان هر علمی در اقلیت هستند. خواه علم قرآن و تخصص تفسیر باشد و خواه فیزیک و شیمی و یا خیاطی و نانوایی.

ب/2- اما به طور خاص، لفظ «ولکن - ولی» که بیش از بخش مذکور آیه آمده است، موضوع «‌أَکْثَرَ النَّاسِ لا یَعْلَمُونَ» را مشخص می‌نماید. به عنوان مثال می‌فرماید:

«‌وَ اللَّهُ غالِبٌ عَلى‏ أَمْرِهِ وَ لکِنَّ أَکْثَرَ النَّاسِ لا یَعْلَمُون‏» (یوسف – 21)

ترجمه: خداوند بر کار خود غالب (پیروز) است، ولى بیشتر مردم نمى‏دانند!

«وَعْدَ اللَّهِ لا یُخْلِفُ اللَّهُ وَعْدَهُ وَ لکِنَّ أَکْثَرَ النَّاسِ لا یَعْلَمُون‏» (الروم – 6)

ترجمه: این وعده‏اى است که خدا کرده و خداوند هرگز از وعده‏اش تخلّف نمى‏کند ولى بیشتر مردم نمى‏دانند!

«ما تَعْبُدُونَ مِنْ دُونِهِ إِلاَّ أَسْماءً سَمَّیْتُمُوها أَنْتُمْ وَ آباؤُکُمْ ما أَنْزَلَ اللَّهُ بِها مِنْ سُلْطانٍ إِنِ الْحُکْمُ إِلاَّ لِلَّهِ أَمَرَ أَلاَّ تَعْبُدُوا إِلاَّ إِیَّاهُ ذلِکَ الدِّینُ الْقَیِّمُ وَ لکِنَّ أَکْثَرَ النَّاسِ لا یَعْلَمُونَ» (یوسف -40)

ترجمه: این معبودهایى که غیر از خدا مى‏پرستید، چیزى جز اسم‌هایى (بى‏مسمّا – مانند ایسم‌های امروزی) که شما و پدرانتان آنها را نامیده‏اید نیست، خداوند هیچ دلیلى بر آن نازل نکرد،ه حکم تنها از آن خداست، فرمان داده که غیر از او را نپرستید! این است آیین پا برجا، ولى بیشتر مردم نمى‏دانند!

ب/3-  آیه‌ی مبارکه‌ی مذکور می‌فرماید‌«اکثر مردم نمی‌دانند»، ولی نفرموده که «نمی‌فهمند» و اگر پیام و اطلاع به آنها برسد، حق را از باطل تشخیص نمی‌دهند و از حق طرفداری نمی‌کنند، که اگر چنین بود، دیگر انبیاء و کتب را نازل ننموده و آنها را به سوی حق دعوت نمی‌نمود. لذا سطح و درجات علمی و فهم مردم متفاوت بوده و هر کسی به سطح خود خوب و بد را تشخیص می‌دهد و می‌فهمد، که اگر چنین نبود، محاکمه، بهشت و جهنم معنایی نداشت. و دقیقاً به همین دلیل است که استکبار جهانی سعی دارد تا پیام‌رسانی را تحت کنترل خود داشته باشد و با تخدیر‌های تبلیغاتی و دعوت و اشتغال مردم به نیازهای نفسانی، راه بصیرت و «فهم» آنها را ببندد.

پ – آری، ما نیز به فرموده‌ی خداوند متعال معتقدیم که همگان صاحب علم نیستند. و بدیهی است که برخی از عالمان، نخبه نیز هستند. اما، چه کسی گفته آنان که با اسلام، انقلاب و نظام اسلامی مخالفند، عالم و نخبه بوده و مابقی علم نداشته و جاهل‌اند و از زمره‌ی «وَ لکِنَّ أَکْثَرَ النَّاسِ لا یَعْلَمُونَ» محسوب می‌شوند؟! اتفاقاً مخالفان اسلام و نظام اسلامی‌اند که نه تنها «نخبه» نیستند، بلکه از «علم» به معنای واقعی آن نیز محروم می‌باشند. چرا که اگر اندکی علم داشته و می‌دانستند از مسیر حق منحرف نمی‌شدند و به اسلام عزیز متعهد شده و به جای رب‌النوع‌ها، خداوند یکتا را بندگی می‌کردند. این از جهل مرکب آنان است که گمان دارند «ایسم‌»های موقتی و نظریه‌های زودگذر که عمرشان دیگر از چند سال هم کوتاه‌تر شده است، «علم» است و قرآن کریم علم نیست! و تمامی آیات قرآن کریم که اشاره به نادانی اکثریت نموده است نیز به همین نادانی آنان به معارف اسلامی، از خداشناسی گرفته تا اسلام شناسی و دشمن شناسی اشاره و تأکید دارد. نه این که اگر مثلاً یک کافری وارد مسجدی شد که در آن انبوهی از جمعیت مشغول به نماز جماعت بودند، خود را نخبه و دیگران را به حکم آن آیه، اکثریت نادان قلمداد نماید! این دیگر حماقت توأم با لجاجت، حقد، کینه و بغض است.

ت – نکته‌ی مهم دیگری که باید مورد توجه قرار گیرد این است که خداوند متعال فرمود: «أَکْثَرَ النَّاسِ» یعنی اکثریت انسان‌ها! و نفرمود: اکثریت ایرانی‌ها یا اکثریت مسلمانان مقیم ایران و ... . لذا اگر کسی می‌خواهد به ظاهر آیه‌ی مبارکه بسنده نموده و کلیات بحث را مورد نظر و استناد قرار دهد، باید نسبت دانایان را به اکثریت انسان‌ها بگیرد. که در این صورت مسلمانان آگاه و انقلابی ایران و حتی جهان، در میان «ناس – مردم» جهان، همان اقلیت و نخبگان هستند که مورد نظر آن به اصطلاح اساتید می‌باشد.

اگر هفتاد میلیون جمعیت ایران، از نوزاد گرفته تا سالخورده، همگی مسلمان، انقلابی، طرفدار نظام و ولایت باشند، نسبت آنان به «ناس»، یعنی همه‌ی 7 میلیارد جمعیت جهان فقط 1٪ (یک درصد) است. و این همان معنا و مصداق عینی «وَ لکِنَّ أَکْثَرَ النَّاسِ لا یَعْلَمُونَ» در عصر حاضر می‌باشد و طبق آخرین نظریه‌ی جامعه‌شناسی آقایان، اینان همان نخبگان عالم هستند. و طبق جدول آنها، مخالفین نظام که آمال و نظراتشان منطبق با لائیکیسم، سکولاریسم و سایر «ایسم»ها بوده و از روی غرب‌زدگی، همسوی آمریکا، انگلیس، اسرائیل، اغلب قریب به اتفاق کشورهای اتحادیه اروپا ... و سایر کفار و مشرکین می‌باشد، در اکثریت قرار می‌گیرند.

حال آیا باز هم به نادانی خود به حکم اکثریت نادان اذعان و به آیه‌ی کریمه‌ی «وَ لکِنَّ أَکْثَرَ النَّاسِ لا یَعْلَمُونَ» علیه خود استناد می‌کنند؟! یا فقط ملت مظلوم و مسلمان و انقلابی ایران را که استقلال خود را می‌طلبند و دشمنان و ستون پنجم را طرد می‌کنند، اکثریت «ناس» محسوب کرده و آنان را نادان و نادانان وابسته یا متحجر را اقلیت و نخبگان می‌خوانند؟!

ث – آری، ما نیز به حکم عقل و آیه‌ی مبارکه، معتقدیم که «اکثریت انسان‌ها» نمی‌دانند و همیشه این نخبگان هستند که کثرت مردم را هدایت می کنند. اما، نه تنها خود و همه‌ی آزادیخواهان آگاه در عالم را در اقلیت می‌بینیم، بلکه معتقدیم که اکثریت (اگر دچار تخدیر استکبار قرار نگیرند» شاید عالم نباشند، اما می‌فهمند و حق و باطل را از هم تمیز می‌دهند و به همین دلیل است که امروز مردم دنیا از قدرت‌ها و «ایسم»های کاذب و ساختگی خسته شده و فوج فوج از آنان روی برگردانده و نسبت به آنان ابراز خشم می‌کنند. و این از برکت همین اقلیت بیدار و انقلاب اسلامی است.

«إِذَا جَاءَ نَصْرُ اللَّهِ وَ الْفَتْحُ * وَ رَأَیْتَ النَّاسَ یَدْخُلُونَ فىِ دِینِ اللَّهِ أَفْوَاجًا» (النصر -2)

ترجمه: هنگامى که یارى خدا و پیروزى فرارسد * و ببینى مردم گروه گروه وارد دین خدا مى‏شوند.

خداوند واحد است و کثرتی ندارد. بیدار شدگان و هدایت یافتگان (نخبگان) نیز در اقلیت هستند، اما نصرت خداوند متعال به همین اقلیت تعلق می‌گیرد و سبب می‌شود که «اکثریت» بیدار، هوشیار و بصیر شده و بفهمند (نه این که الزاماً عالم شوند) و فوج فوج به دین خدا وارد شوند. این سنت و اراده‌ی الهی است و حتماً محقق خواهد شد «وَ لَوْ کَرِهَ الْمُشْرِکُونَ – اگر چه مشرکین خوششان نیاد». چنان چه زمینه‌های آن امروزه بیش از هر زمان دیگری مشهودتر است.

ج – در نهایت خوشحالیم که این دسته از به اصطلاح اساتید – اگر چه نه از حب علی (ع) – ولی فهمیدند که «اکثریت» ملاک نیست، بلکه «حقانیت» ملاک است. خواه طرفداران حق عالم و نخبه باشند و خواه عوام مردم. و خواه در اکثریت باشند و یا در اقلیت. و این خدا، اسلام، قرآن، ولایت و نظام اسلامی ولایی است که حق است. خواه اکثریت «ناس» به آن گواهی دهند و یا اقلیت ملت مسلمان و انقلابی ایران و برخی از مردمان جهان بر این باور باشند.

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۸۹/۰۴/۲۰
حمیدرضا بیانی

نظرات (۱۷)

با سلام

وقتی آقای باهنر به اصطلاح اصولگرا چند روز بعد از انتخابات 22 خرداد گفتند وزن انتخاب کننده ها مهم است نه تعدادشان (نقل به مضمون از جهان نیوز که بعد از یک ساعت توشیحات آقای با هنر را حذف کرد) شما از اساتید سبز و قرمز و زرد چه انتظاری دارید.
۲۵ تیر ۸۹ ، ۰۹:۳۰ محمد حاشر یزدانی
با سلام
با طنز رویاهای باطله به روزم
منتظرم
دوست داشتی لینک روزانه کن همسنگرا لبخند بزنن
۲۵ تیر ۸۹ ، ۱۴:۳۷ محمد جواد
سلام
حیف وقت که برای این به اصطلاح جامعه شناس ها گذاشتید!

جامعه شناسها تو تبلیغات اکثرشون بیانیه دادن از موسوی حمایت کردن

جامعه شناسی که نفهمه اکثریت جامعه با کدام کاندیدا هست به درد لای جرز دیوار میخوره و اصلا جامعه شناس نیست! شمیرانات شناس هست!

موفق باشی
۲۵ تیر ۸۹ ، ۲۰:۰۹ شیدا جاوید
با سلام و سپاس از مقاله وزین‌تان
مساله الیت گرایی و توده گرایی همیشه یک مساله پر مناقشه در عالم سیاست بوده و اتفاقا بیشترین انتقادی هم که مخالفان احمدی نژاد به او وارد می کنند از همین ناحیه بوده است و آن ها که خود روزی با رای توده ملت روی چوب آمدند و به برکت مردم الان اصطلاح "نخبه و خواص" را یدک می کشند، رای توده ها را مقابل تکنوکرات ها می گذارند و ارزیابی می کنند. و البته همانطور که اشاره کردید این افراد هر جا که رای توده مردم به سودشان نباشد، ارزش و اعتبار ان را زیر سوال می برند.
شعار هرکی که بی سواده/ با احمدی نژاده! هم از همین جا آب میخوره.

و در نهایت آنچه مسلم است در اقلیت بودن پیروان حق و حقیقت و مظلومیت مستضعفان در پهنه عظیم تاریخ است و البته وعده ظهور حکومت عدل جهانی و حاکمیت مستضعفین بر زمین.
این یکی دیگه نوبر بود ! چه حرفایی در میارین شما ها تو دانشگاه ! اجمالا عرض کنم که نه نظر نخبگان نه پخمگان هیچ کدوم ملاک نیس ! ملاک حکم الله و قول معصومه یا قول کسی که بااجتهاد حکایت از قول ونظر معصوم علیه السلام میکنه . والسلام
با سلام البته باید دنبال حق بود و آنرا برگزید نه اکثریت و اقلیت. اما از خصوصیات آخر الزمان که با دیگر دوره ها متفاوت است این است که اکثریت ان شاالله به راه حق رهنمون می شوند. و اینگونه است که جامعه بشری آماده پذیرش امام زمان(عج) و دعوت ایشان به حق و خدا می گردد.
سلام
با مطلب " جام های زهری که تقدیم به ولی فقیه شد"
به روزم
یاعلی
درود بر شما
کاشکی ملاک مشخصی برای سنجش افکار اکثریت جامعه در کشور ما موجود بود
کاشکی درک می شد که انسانهایی مانند ما نمی اندیشند ولی هموطن ما هستند و به اندازه ما در این کشور حق دارند
بالاخره اکثریت ملاک هست یانه؟!!!
قرآنی نگاه کنیم یا سکولار ؟!
این نگاه گزینشی در جامعه شناسی،البته جزء ذات سکولار این رشته و شیفتگانشه
۲۶ تیر ۸۹ ، ۱۸:۵۵ رضا فروزش
اکثریت همیشه بر حق نیست حق گویان همیشه بر حق هستند پیامبر تنها به مدینه هجرت کرد ، اقلیت بود ولی حق گو بود ، خداوند مددکرد و فتح مکه یک پیامبر تنها را به فرمانده لشگر عظیمی مبدل کرد
۲۷ تیر ۸۹ ، ۰۸:۱۰ شیعه کوچولو
همین ملزم نبودن غربی ها و مزدوران داخلی شان به عقائد ساختگی خود ( مانند تمکین به رای اکثریت و ...... ) . نکته ای مهم در شناخت بی پایگی آنان و نابودی طرز فکر آنان در پیشگاه دوستداران اهل حق شده است !

بنابر این . باید خداوند بزرگ را در این امر . شکر نمود که به چنین سادگی . دشمنان خود را رسوا و حقانیت دوستان خود را به اثبات میرساند و راه راست را به افراد ساده اندیش این جهان . نشان می دهد.
این بخش از دعای ندبه که منشاء قرآنی دارد نیز موید این امر است :
فنتبع آیاتک من قبل ان نذل و نخزی = اگر ما راه راست را به مردم نشان نمیدادیم.
آنگاه در روز واپسین . برخی ادعا می کردند که اگر حقیقت بر ما مکشوف می شد. از آن پیروی میکردیم !!!
سلام با
کارت سوخته ای به نام عباسپور
به روزم
شما اکثریت را قبول دارید و آن را ملاک حق باطل می دانید؟؟
اما یک جواب باید بدهید اکثریت کجا و چه مکانی ملاک است
آیا اکثریت در خارج از ایران را هم قبول دارید و یا فقط اکثریت تحت تسلط خودتان را می خواهید.
آیا فکر می کنید اکثریت مسلمانان به فقاهت خامنه ای اذعان داشته و او را قبول دارند ؟؟؟
اکثریت در جائی و موضوعی ملاک است که اصل قضیه در ذات و ماهیت خودش اکثریت بردار باشد مثلا دین و مذهب در ذات خودش اکثریت بردار نیست و هر کسی این اختیار و حق را دارد در هر لحظه از زندگی اش هر اعتقاد مذهبی را داشته باشد یا نداشته باشد و یا نظر و اعتقاد خودش را تغییر دهد ژس هر نوع حکومت دینی و اصلا هر نوع حکومت ایدئولوژیک ولو رای اکثریت را هم داشته باشد باطل و بی معنی است یا در مورد گرایش جنسی اکثریت انسانها در همه جای دنیا گرایش به جنس مخالف دارند وهم جنس گرا ها در همه جای دنیا در اقلیت مطلق هستند ولی باید آزاد باشند نه با رای اکثریت که اساسا گرایش جنسی اکثریت بردار نیست و نمیتوان این قبیل امور را به رای گذاشت.
با سلام به شما

قبلا این مقاله را به تیتر و عناوین فرعی نگاه کرده بودم. خواستم شما را بشناسم. مقاله را خواندم.

خیلی دقیق کار شده بود. نکات ظریف ودقیقی داشت. ممنونم. آموختم.

زنده و برازنده ظهور باشید.
۰۴ مرداد ۸۹ ، ۱۳:۴۰ عهدیه عطیمی
سلام اقای بیابانکی من به جوجه خبرنگارم که اول برام اعتقاداتم مهم است و بعد خبرنگاری برای همین ارزو دارم مثل شما ها یه خبرنگار با اعتقاد و اصول گرا باشم یا علی راستی با اجازتون لینکتون کردم خوشحال میشم بهم سر بزنید
۰۷ مرداد ۸۹ ، ۲۱:۱۹ شیدا جاوید
سلام

با "حاشیه‌ای بر اظهارات اخیر دبیر سیاسی کیهان" به روزم

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی