حمیدرضا بیانی

تاریخ اسلام پر است از خیانت بزرگانش به اسلام

حمیدرضا بیانی

تاریخ اسلام پر است از خیانت بزرگانش به اسلام

حمیدرضا بیانی

هر یک از ما از غیب الغیوب حرکت کردیم
از اصلاب عبور کردیم
بدون اختیار و خواست خودمان در اینجا به هم بر خوردیم
از اینجا هم به غیب الغیوب می رویم
ممکن است بعد از این هم یکدیگر را نبینیم

۱۱ مطلب در آبان ۱۳۸۶ ثبت شده است

 

این روزها حرف و حدیث های زیادی در خصوص « شرایط ویژه کشور» مطرح می شود و حتی گاهی احساس می شود که نوعی اضطراب و نگرانی خاص به اذهان عمومی القا می گردد!
ولی ای کاش به صراحت بیان می شد که این شرایط ویژه در چه زمینه ای است و کدام شرایط جدیدی ایجاد شده  که قبل از این نبوده است ؟ و مقصود اصلی از ابراز و تلقین این نگرانی ها چیست ؟
قاعدتا هنگامی که در ادبیات سیاسی « به ویژه سیاسیون » سخن از « شرایط ویژه» به میان می آید ، منظور اصلی ، بحران های سیاسی – اقتصادی- و احیانا نظامی است و حتی به بحران فرهنگ که نقش موثرتری در ایجاد و یا مرتفع نمودن بحران ها دارد ، یا کمتر توجه می شود و یا اصلا توجهی نمی شود؟!
هر سیاستمداری که اندکی با سیاست و اصول آن آشنایی داشته باشد ، آگاه است که اعلام «شرایط ویژه» به مفهوم بحران ، به صورت خودکار شرایط ویژه و بحران را ایجاد می نماید.
بدیهی است که هیچ کس نمس تواند منکر «شرایط ویژه » این مملکت باشد.مملکتی که از یک سو بر استقلال خود پافشاری می نماید و از سوی دیگر بزرگترین دشمن آمریکا قلمداد می گردد و هم چنین مدعی «اسلام» است و چشم امید بیش از یک میلیارد مسلمان قرار گرفته است و به لحاظ جغرافیایی قلب خاورمیانه است و به لحاظ ژئوپلوتیک ، حساس ترین کشور دنیا است و به لحاظ علمی امروزه به انرژی هسته ای نیز دست یافته است و قدرت جنگی خود را نیز در جنگ 8 ساله ،‌آن هم با دست خالی و در مقابله با همه توان های قدرتمندان جهان نشان داده است و مهم تر از همه آن که به لحاظ وحدت مردم تحت رهبری «ولایت» از یکپارچگی بلا مثالی برخوردار است ، حتما در شرایط ویژه قرار دارد و هر روز دچار بحرانی می شود.اما مهم این است که چه اتفاق جدیدی افتاده که ناگهان برخی سیاسیون نگران آن شده اند؟!
در زمینه ی شرایط ویژه اقتصادی ، در چه زمانی این مملکت دچار بحران نبوده است؟ در چه زمانی از سوی کشورهای غربی محاصره اقتصادی نگردیده است؟ در چه زمانی با تورم یا کمبود مواجه نبوده است؟
و...؟!
شاید بتوان اذعان نمود که تنها شرایط ویژه ای که امروز بر مملکت حاکم شده و قبل از این کمتر به چشم می خورد ، توزیع نسبتا عادلانه ثروت در همه شهرها و روستاها – کوتاه شدن دست عده ای خاص از تمامی ثروت کشور – جلوگیری از اعطای وام های چند صد یا حتی هزار میایاردی و غیر قابل وصول به برخی از اشخاص معین – اجرای اصل 44 و محدود کردن دولت در سرمایه گذاری – جلوگیری از سوبسیت های بی رویه و کم کردن وارداتی که سود آن فقط به جیب دلال های کلان می رفت – راه اندازی هزاران طرح تولیدی زود بازده و ...  .
آقایان خود با انصاف پاسخ دهند که اگر شرایط ویژه اقتصادی امروز ، بحرانی تر از دیروز است ،‌چرا میزان سرمایه گذاری خارجی در ایران به مراتب مضاعف شده است ؟
چرا میزان بازگشت سرمایه های فرار کرده از ایران به مراتب افزایش یافته است ؟ چرا میزان صادرات کشور افزایش و واردات تقلیل یافته است ؟ و...
در خصوص شرایط ویژه سیاسی ، در چه زمانی آمریکا از باب مصالحه و خیر خواهی وارد شده است و همه ترفندهای خود را برای محصور و مغلوب نمودن ایران درعرصه ی سیاست خارجی به کار نبرده است؟ و در چه زمانی کشورهای اروپایی (که برخی سنگ آنها را به سینه می زنند) ، از موضع قدرت و دشمنی با ایران تعامل ننموده اند ؟! در چه زمانی گزارش های مجامع بین المللی و مصوبات آنها به سود ایران بوده است ؟! و...
  شاید تنها تفاوت این باشد که امروز ایران با قدرتی بیشتر و باج دهی کمتر که ناشی از «باور خود» و عدم «خوباختگی » در مقابل غرب است در عرصه سیاست بیت لملل حاضر شده است . ویا این که روابط بین الملل خود را به چند کشور مشخص اروپایی محصور ننموده است و یا با قدرت و توان تمام با آفریقا که در واقع حیات خلوت آمریکا محسوب می شود روابط قوی دیپلماتیک برقرار نموده است ، پرونده انرژی هسته ای را از شورای امنت به آژانس بازگردانده است ، دشمنانی چون فرانسه را مجبور به اقرار در محق بودن ایران نموده است ، از باج های آشکار و پنهان جلوگیری نموده است ...و در سیاست ملی (اذهان عمومی ملت ها) بسیار موفق تر از گذشته عمل نموده ومحبوب تر است و نقش تعیین کننده ی ایران در آسیا – منطقه و تعاملات سیاسی بین المللی بسیار قوی تر ا گذشته شده است .
و اما در خصوص بحران یا شرایط ویژه نظامی ،‌آقایان بفرمایند در طی قریب این سی سال که از پیروزی انقلاب اسلامی و استقرار نظام جمهوری اسلامی ایران گذشته است ، در چه زمانی ایران به صورت مستقیم یا تلویحی تهدید به جنگ نشده است ؟!پایگاه نظامی آمریکا در ترکیه ، آذربایجان و قطر و حضور نظامی در عراق و افغانستان که جدید نیست .
شاید تنها تفاوت این باشد که امروزه عمر مفید تهدید مستقیم یا غیر مستقیم جنگ علیه ایران ، چه از ناحیه رییس جمهور یا وزیر امور خارجه آمریکا و چه از ناحیه هم پیمانانی چون فرانسه و انگلیس ، کمتر از 48 ساعت است ! چنانچه در طی دو سال گذشته ، هر تهدیدی پس از گذشت کمتز از 48 ساعت ، از ناحیه گوینده تکذیب می شود.
پس  اگر در این 20 سال جنگی به راه نیانداختند ،‌معلوم است که نمی توانند و اگر بتوانند بدون ملاحظه و یا روی در بایستی این کار را خواهند کرد. آنها نیز به خوبی می دانند که قدرت نظامی ایران امروز ، بسیار با ایران جنگ 8 ساله متفاوت است .
پس تهدید جنگ همیشه بوده و خواهد بود و احتمال آن در این دنیای وحشی و حاکمیت سیاست جنگی آمریکا همیشه خواهد بود .اما آنچه آنها را مترصد آنند و بیش از جنگ لطمه می زند ،‌فروپاشی از درون به واسطه دامن ردن به اختلافات سیاسی ، مذهبی ،  قومی  و ... می باشد.
ما به این دسته از سیاسیون متذکر می شویم که مردم ما را از جنگ نظامی نترسانید که این ساده ترین جنگ است . بیش از 20 سال است که در اذهان عمومی بحث می شود که آیا آمریکا لشکر کشی می کند یا خیر ؟! اما غافلند از این که «ناتوی فرهنگی» در طی این 20 سال جنگ خود را تمام عیار ادامه می دهد!

« تنها شرایط ویژه امروز! »

به نظر می رسد هر عقل سلیمی که اندکی با مسائل روز آشنایی داشته باشد اذعان می نماید که امروزه هیچ شرایط ویژه ی جدیدی به وجود نیامده است به غیر از نزدیکی «انتخابات مجلس»!
بدیهی است که انتخابات مجلس هفتم و همچنین ریاست جمهوری نهم ، تنها بیانگر بسیاری از واقعیات که هوشیاری و بیداری مردم و دلزدگی آنها از شعارها ، دسته کشی ، فریب ها و ... بود، بلکه موجب به حاشیه رفتن عده ای از سیاسیون اقتصادی گردید . و قدرت + ثروت ، چیزی نیست که بتوان با چند بار شکست از آنها دست کشید . اصلا همه نزاع های دنیا بر سر همین دو مسئله است و بقیه همه بهانه.
قرار نیست این طیف ها چون از طرف افکار عمومی و با رای قاطع کنار گذاشته شدند ، خودشان هم درباره خود و عملکردشان قضاوت منصفانه ای بنمایند و برای همیشه کنار روند ! اما دوباره به میدان آمدنشان مستلزم رای مردم است .پس باید با توسل به انواع حیل ،‌افکار عمومی را به خود جذب  نمایند.
یکی از همین شیوه ها ، القای قرار گرفتن کشور در «شرایط ویژه» و «بحرانی» جدید است ، تا اذهان عمومی به صورت ناخود آگاه احساس کنند که این شرایط و بحران ناشی از سیاست ها و عملکرد دولت و مجلس فعلی است و طبعا برای عادی سازی شرایط و  خروج از بحران ، به گروه ها و افراد دیگردی توجه نموده و رای دهند!
بدیهی است که ناخود آگاه ذهن ، آن کس را که مدعی وجود «شرایط ویژه» و «بحران» می شود ،نه تنها خود و عملکردش را ازبروز آنها مبرا نموده ،‌بلکه به صورت غیر مستقیم القا می کند ،‌این «من » یا «ما» هستیم که می توانیم این شرایط را تغییر دهیم . ودر سیاست گذاری های تبلیغاتی به این روش می گویند : «جنگ روانی»!
و در پایان لازم است عنوان شود که این کشور همیشه در شرایط ویژه و بحران های متفاوت بوده است و تاظهور حضرت ولی عصر(عج) و پس از آن نیز خواهد بود و مردم همچنان که در گذشته با اتحاد ،‌انسجام و استقامت کم نظیر خود در طول تاریخ بشر ، این شرایط و بحران ها را پشت سر گذاشتند، باز هم در میادین حاضر بوده و با هوشیاری خود مانع از ایجاد جریان و موج خواهند شد و خود را به دست « امواج تبلیغاتی » نخواهند داد.
 

۴۰ موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۵ آبان ۸۶ ، ۰۱:۱۹
حمیدرضا بیانی

 
از روز سه شنبه با خبری که در یکی از سایتها منتشر شد، این شایعه به صورت گسترده در رسانه ها خصوصا در فضای مجازی انتشار یافت که احمدی نژاد مخالفان خود را بزغاله نامیده است ...

از آنجایی که به عنوان خبرنگار در سفر اخیر رئیس جمهور به استان خراسان جنوبی و به طور خاص در سخنرانی ایشان در جمع ایثارگران و خانواده های شهدای این استان در بیرجند که ظاهرا برخی ها آن جمله را از این سخنرانی استخراج کرده اند حضور داشتم، بهتر است واقعیت را تشریح کنم. 

منبع : وبلاگ خبرنگار مسلمان

۵ موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۰ آبان ۸۶ ، ۲۱:۱۰
حمیدرضا بیانی

چهارشنبه رئیس جمهور و هیات دولت ، دومین دور از سفر استانی خود را با حضور در استان خراسان جنوبی  و شهرستانهای آن آغاز می کنند.

براساس تقویمی که برای سفرهای استانی هیات دولت تنظیم شده است، تقریبا در طول چهارسال دوره ریاست جمهوری، استانهای محروم سه بار هیات دولت را در جمع خود خواهند دید و از این رهگذر می توانند بدون واسطه خواسته های خود را با «منتخب خویش» در میان بگذارند.

اما این سفرها چند ویژگی دارد :

** این مطلب در خبرگزاری حیات

** این مطلب در ایران دیپلماسی

** این مطلب در آفتاب

** این مطلب در عصر ایران

 

۷ موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۳ آبان ۸۶ ، ۲۳:۱۸
حمیدرضا بیانی

همزمان با نشست گروه1+5 در لندن که به منظور رایزنی درباره صدور قطعنامه جدید شورای امنیت سازمان ملل متحد علیه جمهوری اسلامی ایران برپا شده بود، سعود الفیصل وزیر خارجه عربستان از پیشنهاد شورای همکاری خلیج فارس برای پایان بخشیدن به چالش هسته ای ایران خبر داد. سعود الفیصل در مصاحبه با مجله انگلیسی «میدل ایست اکونومیک دایجست» گفت: «پیشنهاد ما تشکیل یک کنسرسیوم غنی سازی اورانیوم است که اورانیوم غنی شده برای استفاده همه کشورهای خاورمیانه را تأمین خواهد کرد.» براساس پیشنهاد 6 کشور عضو شورای همکاری خلیج فارس- عربستان، کویت، بحرین، عمان، قطر و امارات عربی متحده- این کنسرسیوم می تواند در یک کشور بی طرف و خارج از منطقه خاورمیانه تأسیس شود و خروجی آن که اورانیوم غنی شده با درصد مورد نیاز برای مصرف در نیروگاه های تولید انرژی هسته ای خواهد بود در اختیار تمامی کشورهای خاورمیانه قرار گیرد. سعود الفیصل در پاسخ به این سؤال که کدام کشور بی طرف مورد نظر اوست، به سوئیس اشاره کرد.

۱ موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۲ آبان ۸۶ ، ۲۲:۴۷
حمیدرضا بیانی

احمدی نژاد


«من رسماً اعلام می کنم که دوران مناسبات برخاسته از جنگ جهانی دوم و دوران اندیشه های مادی مبتنی بر خودخواهی و سیطره طلبی پایان یافته است.»
سومین سخنرانی دکتر احمدی نژاد، رئیس جمهوری اسلامی ایران در مجمع عمومی سازمان ملل، چهارم مهر .1386
دکتر احمدی نژاد با این نوع جملات خود را با سایر سران کشورهای عضو سازمان ملل متحد متمایز می کند. او خواستار نواندیشی در روابط بین الملل است. آیا روابط انسانی و بشری، فردی، اجتماعی و غیره بین ملت ها و فرهنگ ها و دولت ها نباید چیزی بهتر و متفاوت تر و حتی بزرگتر و متعالی تر از الگوی کنونی روابط بین الملل باشد؟ آیا روابط بین الملل و دنیا را از دریچه قدرت های بزرگ سیاسی، اقتصادی و حوادث سه قرن اخیر که در غرب ترسیم شده است باید در نظر گرفت، یا اینکه حداقل یک الگو و یک قرائت دیگر از روابط بین الملل فراسوی سیستم کنونی ملت- دولت داشته باشیم؟

۰ موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۰ آبان ۸۶ ، ۲۳:۵۲
حمیدرضا بیانی


پرسش:
آیا امکان برطرف شدن تعارض و تقابل میان ایران و آمریکا وجود دارد؟ آیا می توان دشمنی را که ماهیتاً بد ذات و بد دل باشد از دشمنی و خصومت منصرف نمود؟ اگر چنین امکانی وجود داشته باشد شرایط تحقق آن چیست؟


پاسخ:
در بخش نخست در پاسخ به سؤال فوق دیدگاههای مقام معظم رهبری را به عنوان فصل الخطاب در چگونگی تعامل با استکبار به ویژه آمریکا مطرح کردیم. معظم له از دو منظر به این سؤال پاسخ فرموده که در نگاه اول امکان یک رابطه و تعامل سازنده با آمریکا را به جهت خصایص ذاتی استکباری این کشور از یک سو و ماهیت ذاتی اسلامی بودن نظام ایران به عنوان یک الگوی مردمسالاری دینی از طرف دیگر غیر ممکن می دانند بنابراین رابطه خصمانه دولتمردان آمریکا نسبت به نظام اسلامی در ایران با چنین رویکردی هیچگاه پایان نخواهد پذیرفت. در نگاه دوم مقام معظم رهبری شرط منفعل شدن دشمن را تقویت هر چه بیشتر اقتدار نظام اسلامی و افزایش کارآمدی آن در حل معضلات و مشکلات داخلی عنوان فرمودند که اینک در ادامه بخش پایانی را پی می گیریم:
آنها حاضرند کنار بیایند، اما به شرط این که جمهوری اسلامی، دیگر «جمهوری اسلامی» نباشد؛ «جمهوری» نباشد؛ «اسلامی» هم نباشد؛ نه متکی به مردم و نه بر محور اسلام باشد. اگر این جور شد، آن وقت با کمال میل حاضرند جلو بیایند؛ در رأس حکومت هم هر که باشد؛ اگر یک روز انسانی مثل من هم حاضر بشود خودش را از اوج سعادت به حضیض ذلت پرتاب بکند و از همه آرمانهایش بگذرد و قبول کند که سر کار بماند- ولو اسلامیت و مردمی بودن هم نباشد- آنها با او می سازند! آنها با اشخاص به عنوان اشخاص طرف نیستند؛ با جهتها، با آرمانها و خطها طرفند. تا وقتی «جمهوری» است و «مردمی» است- آن هم مردم مسلمان پرشور این خطه عظیم و ایران بزرگ- و تا وقتی بر محور اسلام است، من نمی بینم که بتوانند دشمنی را متوقف کنند.
پاسخ دوم: اگر فرض کنیم که رفع دشمنی ممکن باشد، فقط با اقتدار و عزت و استقلال ایران ممکن است؛ نه با ذلت، نه با احتیاج. اگر ایران اسلامی به همت شما جوانها و به همت این نسل رو به رشد امروز، مدارج علمی را طی کند و از لحاظ صنعت و صنعت برتر، تکنولوژی و تکنولوژی برتر و علمی که امروز مورد نیاز است، بتواند سهم وافری را به خودش اختصاص بدهد که نتوانند به او زور بگویند، بتواند قدرت نظامی خودش و پایه های اقتصادی کشور را مستحکم کند، بتواند این محرومیتها را برطرف بکند، بتواند از منابع سرشار و غنی این کشور در همه جا بهره برداری بکند، بتواند معرفت سیاسی را در آحاد مردم بالا ببرد، آن وقت ممکن است دشمنی آنها کم بشود، بنابراین اگر ممکن باشد، آن روز ممکن خواهد بود.
این که بعضی بردارند طبق میل دل کارشناسان سیای آمریکا، دم از نزدیکی و مذاکره و ارتباط بزنند و فضا را عادی سازی کنند، این بزرگترین توهین و خیانت به این مردم است. اگر قرار است سخن از رفع دشمنی دشمنان سوگند خورده بر زبان آورد، باید آن روزی باشد که این کشور از لحاظ اقتصادی پایه های خودش را مستحکم کرده باشد؛ محرومیتها را رفع کرده باشد؛ این نسبت بیکاری را از بین برده باشد؛ آینده جوانها را روشن کرده باشد؛ جوان تحصیل کرده و فارغ التحصیل دغدغه معاش و دغدغه کار نداشته باشد؛ از لحاظ مسائل فرهنگی این کشور بتواند هنرمندانی تربیت کند که بر طبق منافع و مصالح ملی، سینمای کشور را اداره کنند؛ هنر کشور را اداره کنند؛ مطبوعات کشور را اداره کنند. اگر این جور شد، آن وقت نوبت این خواهد رسید که برای رفع دشمنی فکر کنیم؛ و الا در غیر آن صورت، هرگونه نزدیک شدن به دشمن، هرگونه نرمش نشان دادن در مقابل دشمن، تیز کردن آتش دشمنی و ستمگری دشمن است.(1)

1- سخنان مقام معظم رهبری، مورخ 1379.5.5

۲ موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۰ آبان ۸۶ ، ۱۲:۳۱
حمیدرضا بیانی

نویسنده داستان های کودکانه هری پاتر اعلام کرد که «دامبلدور» شخصیت اصلی داستان هایش یک همجنس باز است!
رولینگ نویسنده زن کتاب های هری پاتر، به هنگام سخنرانی در کرنیگ هال شهرنیویورک در تور معرفی آخرین کتاب خود و در پاسخ به یکی از طرفداران جوان داستان هایش که از وی پرسید، آیا دامبلدور سرانجام عشق واقعی! خود را پیدا خواهد کرد، در میان بهت همگان پاسخ داد: «دامبلدور یک همجنس باز است و نسبت به یکی دیگر از شخصیت های تخیلی داستان هری پاتر تمایلات همجنس گرایانه دارد».
در همین حال همجنس باز اعلام شدن قهرمان داستان های هری پاتر انتقادات بسیاری از گروه های مدافع حقوق کودکان در غرب را برانگیخته است ولی با این وجود نویسنده این داستان ها همچنان از همجنس باز بودن آن دفاع می کند و می گوید این حق من است که شخصیت های داستانم را هر جور دوست دارم انتخاب کنم.
گفتنی است برخی از روزنامه های زنجیره ای مدعی اصلاح طلبی با آب و تاب فراوان به تجلیل از کتاب های هری پاتر پرداخته و حتی تلاش فراوانی برای عرضه و فروش جلد آخر کتاب مذکور در ایران کردند.

۳ موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۶ آبان ۸۶ ، ۰۰:۲۵
حمیدرضا بیانی

1- حکایت کرده اند که در گرماگرم یکی از جنگ ها، سربازی با سر و روی خاک آلود و در حالی که یک قبضه از تیربارهای دشمن را در دست داشت خود را به فرمانده لشگر رساند و به او خبر داد که این «تیربار» را در جریان یک جنگ سخت و تن به تن از دشمن به غنیمت گرفته است. فرمانده لشگر که از شجاعت و جسارت سرباز در پوست نمی گنجید به نشانه قدردانی از این سرباز فداکار او را سه روز به مرخصی فرستاد. یک ماه بعد، همان سرباز فداکار! با یک قبضه تیربار دیگر به فرمانده مراجعه کرد و چند روزی مرخصی تشویقی گرفت و این ماجرا چند بار تکرار شد. سرانجام، فرمانده لشگر از سرباز شجاع خواست تاکتیک مورد استفاده خود را برای سایر نظامیان بازگو کند تا آنها نیز با استفاده از این تاکتیک ویژه! دمار از روزگار دشمن برآورند و سرباز شجاع! در توضیح تاکتیک خود گفت «جناب فرمانده! در اردوگاه دشمن یک نظامی کودن! وجود دارد که هر از چندگاه یک تیربار به من می دهد» فرمانده با تعجب پرسید؛ «در مقابل این تیربار، از تو چه می خواهد؟» و سرباز جواب داد «هیچی قربان! چیز قابل داری! نمی خواهد، فقط هر دفعه یکی از تانک های لشگر خودمان و چند ورق کاغذ را که گمان می کنم، نقشه عملیات جنگی خودمان است به او می دهم»!... در ادامه این حکایت آمده است آن سرباز شجاع! و زرنگ! که دیگر در آن لشگر نیست، هنوز هم از تاکتیک کذایی خود با افتخار! یاد می کند و معتقد است اگر چند سال - مثلاً 4 سال- دیگر بر سر کار بود، با تاکتیک هنرمندانه! خود دمار از روزگار دشمن برآورده و بساط جنگ را برچیده بود!... و البته، عده ای نیز به افتخار او کف می زنند و سوت می کشند و...

۱ موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۶ آبان ۸۶ ، ۰۰:۱۱
حمیدرضا بیانی
۰ موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۴ آبان ۸۶ ، ۰۱:۲۲
حمیدرضا بیانی



شعبه آسیایی هالیوود، با هدف حمایت از اسرائیل و تداوم جنگ افروزی آمریکایی ها در اردن تاسیس می شود.
تاسیس دانشکده سینمایی «دریای سرخ» توطئه جدید صهیونیست ها برای تبلیغات در خاورمیانه است که برای اجرای این طرح از کشور اردن کمک گرفته شده است. قرار است استادان و دانشجویان سینمای اسرائیل در این دانشکده فعالیت گسترده ای انجام دهند.
این مرکز چندی پیش طی مراسمی با حضور چند تن از سینماگران صهیونیست همچون دن کاتریر و ملک آخاد به همراه مدیران این دانشکده تاسیس شد.
روزنامه اسرائیلی اورشلیم پست (جروزالم پست) در استقبال از راه اندازی این دانشکده نوشت: عبدالله پادشاه اردن با تاسیس این دانشکده قصد دارد قدم های موثری در راه برقراری صلح(!) در خاورمیانه بردارد.
همچنین برخی خبرگزاری های صهیونیستی از این پروژه با عنوان «فیلمسازی به جای جنگ افروزی» یاد کرده اند.
تحلیلگران معتقدند اسرائیل اگرچه از طریق تانک های مرکاوا و ناوهای ساعر نتوانست بر لبنان تسلط یابد ولی با برنامه هایی از این دست می توان فرهنگ برخی کشورهای اسلامی را تحت تاثیر قرار داد و به سمت مورد نظر هدایت کرد.
آنچه که سال هاست در هالیوود در حال انجام است، اما بدون شک تاسیس چنین پایگاهی نشان از وحشت صهیونیست ها از گسترش اندیشه اسلام ناب و آرمان های انقلاب اسلامی است.
بنابر گزارش برنا، این پروژه از سوی چهره های معرف هالیوودی مثل استیون اسپیلبرگ حمایت می شود.

۰ موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۳ آبان ۸۶ ، ۰۰:۳۷
حمیدرضا بیانی